Остало

Преглед надмадраца Серта Рест 3 "Гел Мемори Фоам Душек

Преглед надмадраца Серта Рест 3



We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Проблем: Бол у куковима и леђима

Последњих месеци патим од болова у десном куку и средњем делу доњег дела леђа. То приписујем старости, неактивном послу (писању), набацивању килограма и недостатку вежбе за подмазивање зглобова. Док пишем ово, седим на пенастој крофни високе густине. Крофна ублажава притисак са кокице, нешто што сам научио док сам био трудан пре много месеци. Научио сам да савијам тело улево када се подижем из седећег положаја како ме бол у куку не би спустио на колена. Није забавно!

Искључивање овог стања код лекара не долази у обзир. Када сам се повукао из корпоративног света, одрекао сам се и својих права на здравствено осигурање које плаћа компанија. Тако да се сналазим. Међутим, седење није мој једини неудобан положај. Иако сам недавно купио нови душек, будим се болних леђа и десни кук вришти при сваком покрету. Да ли треба да вам кажем да нисам добро спавао? Ох, претпостављам да јесам. Чињеница је да спавам у смјенама од по 3 сата јер ме тијело буди. Ох, шта бих дао за само једну ноћ непрекидног сна!

Нешто је требало учинити. Не могу да приуштим медицинску дијагнозу или лечење. Пролазак кроз Адвил попут слаткиша није добар за моју унутрашњост и ионако не решава проблем. Куповина једног од оних врхунских душека који „имају ваш број“ такође не долази у обзир. Дакле, шта један не тако млад, али и не тако стар писац који се бори да ублажи бол? Домишљатост је одговор, пријатељи моји; то и гледање папира за продају на надмадрацима.

Решење: Серта Рест

Понекад комерцијализам добро дође. Изгледа да се све под сунцем продаје у продаји непосредно пред празнике. Дан сећања је један од тих празника. Моји локални Биг Лотси су имали летак у недељним новинама. Они су оглашавали надмадрац од гела од меморијске пене "познати произвођач" за краљице кревете по прихватљивих 99,99 долара. Сутрадан сам отишао у Биг Лотс у нади да нисам закаснио. Свакако, имали су их на залихама, а „славни творац“ је испао Серта. Па, пуцајте, ако се овце на телевизору плаше Серте, јер јавност више нема потребу да их (овце) броји да би ишле на спавање, то је довољан разлог да ова девојчица покуша да марка пуца. Не само да сам обавио куповину, већ сам се почастио новим комплетом чаршава (у мојој омиљеној боји, иако се не подудара са мојом постељином!).

Дошао сам кући узбуђен што, можда, сада могу добро да се наспавам. Разваљао сам Серта Рест 3 ”гел меморијску пену и ставио га у припадајући поклопац. Остатак дана провела сам у прању постељине, укључујући и своју прекривач. Заиста сам се радовао спавању! Иако би ми, према изгледу мог свеже направљеног кревета, требала степеништа да подигнем своје тело од 5’2 ”на кревет и испод покривача!

Карактеристике

Читајући упутства (да, прочитао сам их. Зовем се Схауна, не Схаун!), био сам помало збуњен када сам открио да ће можда требати и до 72 сата да се надмадрац прилагоди мом кревету. Била сам апсолутно одушевљена када се равно изваљала и савршено се уклопила у мој кревет! Богови удобности су дефинитивно били на мојој страни.

Уз то, био сам усхићен када сам прочитао да је гел у пени формулисан као хладан и регулише се према вашој телесној температури. Као жена у менопаузи, и даље патим од ноћног знојења. Па, више се заправо не зноји толико као ноћна врућина. То је још један разлог зашто не спавам угодно. Морам да се прехладим постељином да бих добро спавала. Проклето је добра ствар што спавам сама. Мој куеен сизе кревет ми омогућава да пребацим страну када ми постане превруће - што је још један од разлога што не спавам добро. Иначе, када се то срање завршава ??

Ох, скоро сам заборавио да напоменем да је овај производ произведен у САД-у. Свака част, Серта!

Резултат

Провео сам само две ноћи на својој новој постави, али резултати су ме шкакљали до смрти. Пробудио сам се само једном сваке ноћи - што је благослов - и успео сам да се вратим на спавање. Нажалост, моје тело одаје мало топлоте када покушавам да спавам. Без обзира на то, прелив са меморијском пеном испуњава своја обећања.

Глагољ на кутији гласи „додаје подршку и удобност - уклања тачке притиска." То могу потврдити. За само две ноћи мој бол је на много нижем нивоу. Не морам више да згрчим тело кад устанем са кауча како бих избегао болове у десном куку.

Е сад, ако би ноћна врућина коју још увек доживљавам само засметала неком другом, био бих потпуно задовољан купац. Али то није Сертин проблем, зар не?

Ако неко од вас који читате ово искуси нелагоду док спавате из било ког разлога који сам поменуо, топло препоручујем Серта Рест 3 ”Гел Мемори Фоам душек. То је јефтино решење за оно што би могло да се претвори у скуп и исцрпљујући проблем.

Покушајте и одморите се. Јесам, и сада се одмарам кад спавам.

Питања и одговори

Питање: Мој надмадрац се испоручио са покривачем од 17 "дубоких тканина". Јесте ли ставили један од својих равних чаршафа на покривач, а затим преко њега ставили покривач од тканине?

Одговор: Не, ставио сам горњи поклопац унутар поклопца са којим сам дошао. Након постављања прекривача на душек, преко њега сам ставио уграђени штитник за душек, а затим сам поставио кревет као што то обично радим (уградни чаршаф, а затим стан).

Питање: Имам свој надмадрац Серта Рест 3 "Гел Мемори Фоам Душек већ неколико месеци и болови у леђима се настављају, да ли и даље раде за вас?

Одговор: Да, и даље ми иде. Имам гајбу са јајима окренутом према горе и окрећем је (ротирам) једном годишње или тако некако. Ако имате горњи део равне горе, покушајте да га окренете да бисте видели да ли вам то боље одговара.

Питање: Додао сам водоотпорни покривач преко душека, а затим поклопац за хлађење на врху. Да ли ће ово и даље учинити топер исправним? Плашила сам се какве незгоде и не бих забрљала топер.

Одговор: Не видим зашто би постојање водоотпорног покривача директно преко постојећег душека омело ефекат хлађења топа Серта. Међутим, ако покушавате да избегнете забрљавање топера због „незгода“, водоотпорни поклопац вам неће помоћи. Течности ће проћи кроз топер без обзира. Све што водоотпорни покривач чини је да заштити душек испод.

© 2013 Куглање Схауна Л

Схауна Л Бовлинг (аутор) са Централне Флориде 13. августа 2019:

Звучи као добар ресурс, Серапхина. Драго ми је да сте нашли нешто што вам одговара.

Серапхина Виллиамс 13. августа 2019:

И мене су некад бољеле кичме. Тада сам наишао на ову веб страницу „хттпс://ввв.маттрессгуидес.ин“ и читао неке сјајне ствари на гоогле-у. Ово је нова веб локација, али они имају врло добре блогове о производима за спавање, поремећајима спавања, наукама о сну итд. Такође имају комплетан водич о величини душека, типу и више информација о истом, што ми је помогло да пронађем најбољи душек излечи ме у леђима.

Схауна Л Бовлинг (аутор) из Централне Флориде 19. јула 2018:

Аннетте, своју имам већ пар година (купила нову и стару поклонила сину). Спавам у француском кревету, сама попут тебе. Међутим, мењам страну током целе ноћи (плус што немам партнера за спавање!), Тако да немам удубљења.

Колико је дебео твој топер? Још једном проверите гаранцију произвођача. Можда имате неисправан производ. Размислио бих о томе да га разменим ако се након толико кратког времена промени. Такође, коју страну имате окренуту према горе? Страна гајбе за јаја или равна страна? Имам сандук за јаја окренуту према горе и нисам имао проблема са њим.

Аннетте хестом дана 18. јула 2018 .:

Имам душек серта који не покрива, већ гел душек и имам га само 5 месеци и ја сам једина особа која спава на њему, тако да је стигла тамо где је страна на којој спавам нижа од друге и осећа се као на дрвету

Схауна Л Бовлинг (аутор) са Централне Флориде 07. маја 2018:

Могло би бити, мислеепихеад. Имам редовни душек са опругом, али покривач од пене олакшава било какву нелагодност.

мислеепихеад 06. маја 2018:

ПЕНА ЗА СЈЕЋАЊЕ: НАЈПОТРОШНИЈИ ТРЕНД У ДУШКИМ?

Схауна Л Бовлинг (аутор) са Централне Флориде 11. октобра 2017:

Жао ми је што то чујем, Степхание. Бар сте схватили шта је узрок ваше алергије. Покушајте да гуглате органске надмадрере да бисте видели да ли постоји алтернатива за вас.

Степхение Цонтрерас 10. октобра 2017:

Апсолутно волим свој топер, али нажалост након две недеље открио сам да сам алергичан на нешто са чиме је направљен топер. То ме растужује јер ми је много помогло у болу. Сигуран сам да ретко ко има некога алергичног на материјале од којих је направљен. Само сам хтео ово да изложим овде у случају да неко други заврши са озбиљном алергијом на моју кожу и дисање, а требале су ми још две недеље пре него што сам схватио шта узрокује алергије.

Маргарет Сцхиндел из Массацхусеттса 24. маја 2017:

Хвала, Сха! Наш душек је прилично снимљен након више од 10 година, па га ипак морамо заменити. Али сјајно је знати да се гел меморијска пена заиста хлади и да то није само маркетиншки трик (за који је мој супруг мислио да би могао бити). Сјајна критика!

Схауна Л Бовлинг (аутор) са Централне Флориде 24. маја 2017:

Маргарет, више се не знојим. Срећом, менопауза је сада не баш лепо сећање.

Волим свој топпер. Не пробудим се са болом и нуди удобност хлађења док спавам. Препоручујем вам да испробате овај прелив пре него што уложите новац за душек у потпуности и видите како добро функционише за вас.

Обавештавај ме!

Маргарет Сцхиндел из Массацхусеттса 23. маја 2017:

Сха, сјајна критика! Обоје супруг и ја имамо болове у леђима (а имам и бокове у куку), а открили смо да је спавање на душеку од меморијске пене створило велику разлику. Али наша има 10 година и није толико еластична као што је била када је била „пролећна пилетина“. ;) Дакле, ми смо на тржишту за замену. Хладно ми је кад сам уморан, па имам покривач до браде чак и по прилично топлом времену, али онда се пробудим знојећи се усред ноћи. Тако да овај пут желим да испробам душек са гел меморијском пеном, који би требало да се хлади. Знам да вам овај гел-меморијски пенаш није одузео ноћно знојење (то би била велика наруџба за било који производ!), Али волео бих да знам да ли сте откад сте ноћу хладнији користим овај топер. Упитни умови желе да знају - хвала пуно! Радујем се Вашем одговору. :)

Схауна Л Бовлинг (аутор) са Централне Флориде 02. марта 2017:

Кеј, слажем се. Овај топ је учинио сву разлику у свету што се тиче квалитета сна. Не само да ми помаже у леђима, већ се током ноћи не загрева. Чак користим хладни јастук са гелом. За мене не постоји ништа неугодније од врућине и знојења док спавам.

Каи Армонди 1. марта 2017:

Купили смо исти надмадрац од Биг Лотс-а и Лове Ит ... Обоје имамо лоша леђа и ово заиста помаже. Хвала Богу на добром сну.

Схауна Л Бовлинг (аутор) са Централне Флориде 27. августа 2016:

Јулие, немам искуства са душеком који си купила, па не могу да ти дам савет. Међутим, са топиром који прегледам у овом чланку, могу вам рећи да задржава свој облик. И ја спавам сам и слободан сам да користим целу површину свог кревета. Такође сам имао болове у куку и доњем делу леђа док нисам купио овај топпер. Од тада сам без болова. Оно што је лепо код топера је то што можете користити страну гајбе са јајима или равну страну. Моја је гајба са јајима окренута нагоре и волим је. Предложио бих вам да пробате. За минимално улагање можда ћете једноставно открити да сте решили свој проблем.

ЈУЛИЕ 26. августа 2016:

Још нисам видео одговор на свој проблем, па ево. Имам Серта Перфецт Слеепер Гел Топ душек и налазим да имам удубљења у њему од првог месеца када сам га добио, сада је стар око 8 месеци. Отишли ​​смо на сајт о душецима Серта и сви их мрзе и компанија се неће супротставити гаранцији. Прилично сам сигурна да не могу да преврнем овај душек, зато сам за почетак тражила ствари и видела вашу рецензију. Гел део је оно што прави жлебове и долине на душеку и нисам сигуран да ли ће врх гајбе са јајима на врху бити довољан да помогне. Мене боли десни кук и леђа откако сам добио нови душек и покушаћу било шта да олакшам, али да ли ћу то исто добити у топеру ???? Имам француски кревет и спавам сам, тако да имам довољно простора за кретање. Ротирам га отприлике једном месечно и заиста само желим да знам да ли га могу преокренути на другу страну, али осећајте се врх гела не могу. Да ли неко зна? Такође мислите да би то помогло због сандука за јаја причвршћеног за топер?

Схауна Л Бовлинг (аутор) са Централне Флориде 05. децембра 2015:

Диане, нисам била свесна проблема токсичности док нисам прочитала Бецкиеин коментар. Прилично сам „зелена“ особа и трудим се да се клоним токсичних материјала. То је рекло, спавам на овом топеру од 2013. године и нисам имао симптоме токсичности. Унутар испорученог кућишта имам горњи део, а преко њега пресвлаку душека. Не знам да ли је Бецкиејева тврдња валидна или не. Знам само да се осећам боље сада када спавам на овом топеру. Спавам удобно, а прохлад топера био је божји дар када сам пролазила кроз ноћно знојење у менопаузи. Рекао бих да је топпер далеко боља опција од узимања лекова против болова у леђима или ноћног знојења. А ти?

Диане 04. децембра 2015:

Па, вечерас сам купио један од ових за наш нови Кинг кревет. Имали смо један на нашем Куеен кревету (не ове марке) и знао сам да желим топпер на овом. Увек купујем у Биг Лотс-у и купујем га тамо вечерас, а затим се вратим кући и упоредим цене да видим за шта се продаје негде другде. Почео да чита рецензије на Амазону и забринуо се за једног; вероватно Бецкие горе, јер је то исто изјавило. Све остале критике су биле добре. Да ли би требало да ме брине ово питање токсичности?

Схауна Л Бовлинг (аутор) са Централне Флориде 31. октобра 2015:

Томми, драго ми је да ми је овај преглед био важан у проналажењу приступачног начина лечења болова у леђима. Хвала за објављивање. Улепшали сте ми дан!

Уживајте у свом и наставите да добро спавате.

Томми 31. октобра 2015:

Сјајан преглед, јер је на лицу места! Купио сам га из великих група (никада нисам ни био у великим групама пре хахахама) и апсолутно га волим. Био сам у лошој олупини аутомобила и имам толико проблема са куком и леђима. Ово ми помаже да спавам и да се не пробудим са превише бола. Ваша рецензија ме натерала да купим ово и испробам, и иако сам био сумњичав, драго ми је да јесам. Хвала Вам много!

Схауна Л Бовлинг (аутор) из Централне Флориде 14. августа 2015:

Надине, своје имам већ две године, и даље ради свој посао и више је него платио за себе. Срећно! Надам се да је овај топер доступан у вашем подручју. Ако не, можда једна од Интернет продавница нуди испоруку за СА.

Надине Маи из Кејптауна, Западни Кејп, Јужна Африка 14. августа 2015:

СЈАЈНА рецензија производа! Ми смо у истој ситуацији. Нема здравственог осигурања. Знам шта узрокује болове у доњем делу леђа .... и радим све што могу да се борим против тога. Наш учитељ јоге живи у суседству, а ја имам затворени трамполин. Не да га нагазим довољно често. Када пишем или радим на насловници књиге, време пролети и пре него што знам да су прошли сати. Тело ми се није померило са рачунарске столице. Овај надмадрац звучи као решење за мене, али ако могу ући у Цапе Товн, то је друга прича. Испитаћу нешто. Хвала што делите.

Схауна Л Бовлинг (аутор) са Централне Флориде 20. априла 2015:

Нема на чему, граме!

грамоф4 20. априла 2015:

Хвала. Морам га преокренути. Хвала.

Схауна Л Бовлинг (аутор) са Централне Флориде 19. априла 2015:

Грам, неравнине се подижу. То су оно на чему лежите како бисте ублажили стрес на леђима.

грамоф4 19. априла 2015:

Нисам добио упутства.

Да ли се кврге подижу или спуштају. Обожавам то. Ставио сам глатку страну горе.

Схауна Л Бовлинг (аутор) са Централне Флориде 15. марта 2015:

То је занимљиво, Бецкие. Спавам на својој већ две године и нисам имао проблема.

Бецкие 14. марта 2015:

Бити пажљив. Према истраживању, наш син и други трпе нападаје, главобоље, хроничне болове у зглобовима и друга здравствена питања откако су почели да користе ове гел-топтере. Имају токсине који могу наштетити јер се удишу док спавају.

Схауна Л Бовлинг (аутор) са Централне Флориде 27. фебруара 2015:

Лудибелл, није било тешко, али било је врло чврсто и укочено. Једном кад га расклопите и положите на душек, он се истопи. Предложио бих да се мало одмори на вашем кревету, а затим легните на њега и погледајте какав је осећај. Ако вам не одговара, вратите га.

Лудиебелл 26. фебруара 2015:

Управо сам данас поподне купио свој Кинг сизе топер у Биг Лотс-у, али кад смо га супруг и ја извадили из кутије, било је толико тврдо и осећало се круто да сам му рекао да га свеже и вратићу га сутра. ..Да ли је такав осећај када га извадите из кутије? Да ли постаје мекши након одмотавања? На свом потпуно новом тврдом душеку Беаути Рест имам прекривач од меморијске пене од 3 инча и боли ме сваки дан. Па, да ли ће се ово довољно смекшати да уживам и не боли ме? Они који сте га купили, молимо вас да објавите коментар и јавите ми ... хвала!

Схауна Л Бовлинг (аутор) из Централне Флориде 23. јануара 2015:

Живјели, Јеан! На новом сам душеку био мање од годину дана пре него што сам одлучио да пробам Серта топер. Још 300 долара + наспрам 99 долара за мене није било нимало паметно.

Јеан Миллер Адер 23. јануара 2015:

Мислим да је рекла да је њихов душек стар само годину дана и да се већ удубио без обзира колико га окретала или колико често. Никада нисам био на свом правом душеку - нема потребе, јер имам топер. Благослов, драга моја. Ево још неколико година удобности!

Схауна Л Бовлинг (аутор) из Централне Флориде 23. јануара 2015:

Јеан, тако ми је драго чути ваше повратне информације. Топер имам скоро две године и нисам морао да га окрећем као што сам то радио са традиционалним топерима за гајбе. Још увек нисам пробао јастук. Мислим, али га већ неко време нисам видео у продаји. Једном кад сам видео продају на јастуку, нису били вани. Глупо ја, требало је да тражим проверу кише!

Хвала вам што сте ово послали суседима. Сигуран сам да ће бити задовољни као и ми и биће затражено да купе топпер. Сигурно је јефтиније од куповине новог душека. Када тестирамо душеке у продавници, немамо истински осећај како ће функционисати током ноћног сна.

Мислио сам да сам се добро одлучио кад сам купио свој нови душек. Била сам у криву! Није било шансе да купим још један нови душек након што сам угасио новац, па сам пробао прелив Серта Гел Мемори Фоам.

Човече, је ли ми икад драго што јесам!

Јеан Миллер Адер 23. јануара 2015:

И даље волим свог топера након толико времена. Јастук, такође. Видео сам неке жалбе због тога што јастук није довољно велик. Своје сам купио преко интернета од компаније Сеарс, и велика је - широка колико и моји јастуци Куеен. Можда долазе у различитим величинама. У сваком случају, срећан сам срећан срећан. Такође шаљем своју комшиницу на вашу веб страницу како би могла да провери ствари. Имају проблема са „скоковима са душека“.

Схауна Л Бовлинг (аутор) са Централне Флориде 10. новембра 2014:

Јане, драго ми је што си одлучила да не враћаш топпер и да ти се свиђа.

Још нисам пробао јастук. Биг Лотси су их продавали неко време, али су били распродати кад сам тамо стигао. Можда ће ми Деда Мраз донети један.

Јане 10. новембра 2014:

Гледао сам толико ових пенастих поклопца и готово је немогуће упоредити један са другим, а да их једноставно не купим и испробам. Ову сам купио по вољи када су Биг Лотс имали 20% попуста на све у продаји у продавници. Неотворено је седео у мојој кући неколико недеља и баш сам се спремао да га вратим кад пронађем вашу рецензију. Мислио сам да, пошто је био тако јефтин у поређењу са већином њих, овај вероватно није био баш добар. Али ваша рецензија ме је убедила да покушам и веома ми је драго што јесам. Имала сам топ од 3 меморијске пене који је мој супруг добио пре отприлике 4 године. Волео сам због удобности, али ноћу имам врућине и осећао сам да им то доприноси, јер их никада немам током дана. Надао сам се да би им гел у пени могао помоћи да их ублажи. Ово имам на кревету отприлике 3 месеца и задовољан сам. Још увек имам врућине, али не мислим да су приближно тако често или тако јаке. Можда је то гел пена или узорак гајби јаја омогућава бољи проток ваздуха око моје коже, или је то можда само случајност или време. Не знам. Суштина је, ово је сјајна ствар за гел топ меморијску пену. Цена је сјајна, ВРЛО је удобна, а мањи мирис пене се распршује за 4-6 сати отварања. Ако гледате огласе, два или три пута годишње Биг Лотс има 20% попуста на целу продавницу и чак можете постићи бољу понуду него обично. И рециклирао сам свој још увек у одличној форми, старији прелив од меморијске пене, својој 22-годишњој ћерки, јер неколико година не би требала имати вруће бљескове.

Јесте ли пробали јастук? Знатижељан сам и према њима.

Схауна Л Бовлинг (аутор) са Централне Флориде 27. октобра 2014:

Пеггстер, има мирис када га први пут извадиш из кутије, али брзо нестаје. Заправо, прве ноћи када сам спавао на њему нисам мирисао ништа осим чистих чаршафа.

Све што могу да кажем је да покушам. Проверите смернице поврата код продавнице. Шансе су да ће топпер наћи сретан медиј између вас и вашег супруга и нећете наћи потребу да га вратите.

пеггстер 26. октобра 2014:

Здраво, овог тренутка сам у праву са Кохлом и покушавам да одлучим да ли да купим овај производ! Прочитао сам све критике и звуче предивно! Да ли овај топ има мирис? Управо смо купили чврст кревет и убија ме! Мој супруг то воли, а ја не. Ако добијем топпер, да ли ће га мрзети? И ја имам фибромиалгију, сјогренов синдром и спондилитис артритис. Имам толико боли! Шта девојка треба да ради ????

Схауна Л Бовлинг (аутор) са Централне Флориде 18. октобра 2014:

Марија, превише си смешна. Међутим, овај преглед је потпуно искрен. Топер имам већ годину и по и још увек остајем при свом. То је прелепо. Нисам имао болове у леђима откад сам га купио.

Схауна Л Бовлинг (аутор) са Централне Флориде 18. октобра 2014:

Мике, спавао сам на редовним гајбама са јајима од пене и морам се сложити с тобом - они не пружају утеху. Међутим, овај горњи део од гел пене задржава облик и густину. Сматрам да је то прилично олакшање.

Схауна Л Бовлинг (аутор) са Централне Флориде 18. октобра 2014:

Слажем се Паула. Рекао бих да Џону треба дремка. Или лекција из пристојног понашања.

Мариа Јордан из Јефферсонвилле ПА 17. октобра 2014:

Сха,

Како сам могао ово да пропустим ... да ли сам спавао на свом „душеку са гелом од меморијске пене“ Серта Рест 3 ...?

Занимљиво колико позитивних коментара и људи који су истински профитирали од овог производа. Ваша рецензија је часна, детаљна и искрена ... баш као и ви.

Чак и на достојанствен начин обрађујете необичне и идиотске коментаре.

мцкбирдбкс из Емералд Веллс-а, на раскршћу, Тексас, 17. октобра 2014:

Здраво Сха, као што сам случајно, радио сам на месту које је направило ове тајкрате за болничко стрпљење у кревету како би успорило напредовање раница. Истраживање и развој су доказали да не раде на „мрзовољним старцима“ који знају о тежини пене и имају времена да истражују веб странице произвођача како би коментарисали рецензију купаца. То је мали подскуп становништва.

Сузие из Царсон Цити-а 17. октобра 2014:

Сха ...... Јадни Јохн ..... изгледа као да никад не спава довољно, а такође излази "на погрешну страну кревета."

Питам се да ли је заиста имао поента на његов бескористан коментар? Једина очигледна поента је да је прилично безобразан и незанимљив. Такво губљење времена.

Схауна Л Бовлинг (аутор) са Централне Флориде 17. октобра 2014:

Јохн, читајући ово, видим где спомињем да сам напустио корпоративни свет. Извињавам се због своје бивше оптужбе с тим у вези. Међутим, задржавам остатак аргумента.

Да будем искрен, волео бих да ме Серта контактира у вези са овом објавом и понуди ми посао писца. Међутим, то се није догодило и - опет - нисам зато написао ову рецензију.

Зашто не покренете сопствену веб локацију на којој можете објављивати своје изјаве и оптужбе? Можда се осећате боље и боље ћете моћи да комуницирате са остатком света и собом.

Схауна Л Бовлинг (аутор) са Централне Флориде 17. октобра 2014:

Јохн, да ми је Серта платила, овај преглед би био на њиховом сајту. Нећете га наћи ни на сајту Биг Лотс-а. Ово је искрен преглед некога ко је пронашао јефтино решење за болове у леђима. Приметите да не водим ни до једне странице.

Био сам приморан да напишем ову критику јер је позитивно утицала на мој живот.

Љуске јаја нису „класје“. Жао ми је што ваше тело на њих реагује негативно.

Ваш коментар о мом одласку из корпоративног света говори ми да сте прочитали неке друге моје постове. Овај сигурно не открива тај аспект мог живота.

Жао ми је што сте тако огорчени и осећате потребу да дувате друге. Неће сви бити задовољни производима које купују. Покушајте да дувате дим у огледало када се бријете свако јутро.

Можда бисте требали оставити свој негативни коментар на Сертином сајту и не оптуживати ме за злу вољу. Ово је МОЈ преглед заснован на МОЈЕМ некомпензованом искуству.

Свиђа ми се или груда. Ако га закуцате, учините то тамо где ће добити неку вучу.

Јохн Буртен 17. октобра 2014 .:

Колико вам је платила ова компанија јер овај ПОС не можете да пронађете ни на сопственој веб локацији Серте. Колико је то знаковито? Купио сам један од ових и на крају сам га окренуо наопако како бих избегао глупе шиљке. Не можете чак ни да сазнате тежину пене, нити је веб локација о сну попут мртвих чак и помиње. Претпостављам да је од напуштања пословног света потребно мало додатног прихода.

Схауна Л Бовлинг (аутор) са Централне Флориде 13. октобра 2014:

Страна љуске јајета се подиже, Јание. Ако сте га купили, свидеће вам се!

јание 13. октобра 2014:

Знам да је ово лудо питање, али иде ли равна страна или страна љуске јајета?

Схауна Л Бовлинг (аутор) са Централне Флориде 25. септембра 2014:

Донна, жао ми је због твоје несреће. Надам се да овај топпер помаже. Врати се и јави ми!

Донна 24. септембра 2014:

После судара са превртањем пре неколико суза сазнао сам да имам дегенеративну болест диска. Неке недеље су добре, неке не толико. Током лоше недеље, наишао сам на вашу рецензију након што сам провео бројне сате на мрежи у потрази за савршеним топером и данас сам се одважио. Биг Лотс је удаљен око 2 миље од моје куће и остао им је један Кинг сизе - био је мој !!! Кинг сизе износи 119,00 УСД - и даље је јефтинији од свега што сам пронашао на мрежи. Управо сам га извадио и ставио на кревет - лепо се уклапа, а у вешу имам приложени поклопац док пишем. Надам се да ће ово помоћи мојим боловима у доњем делу леђа и кука. Хвала на прегледу!

Схауна Л Бовлинг (аутор) са Централне Флориде 11. августа 2014:

Ами, приметила сам у јучерашњим новинама Биг Лотс на продају јастук Серта Гел Мемори Фоам. Могу само да одем по један. Било би лепо имати хладан јастук испод главе док спавам на овом сјајном топеру.

Ами 10. августа 2014:

Наишли сте на вашу рецензију након што сам данас купио овај топпер у Биг Лотс-у (ОБОЖИТЕ ми неке велике серије !!) само из радозналости и да видим како се одржао током времена. Драго ми је што видим да је ваш и даље добар као нов !! Радујући се многим ноћима осећаја као да спавам у луксузном хотелу :)

Схауна Л Бовлинг (аутор) са Централне Флориде 26. јула 2014:

Нема на чему, Асхлеи. Свиђа ми се што задржава облик. Имам своје већ више од годину дана и у топеру нема удубљења на телу. Такође волим што је у реду. Нема ништа горе од врућине док покушаваш да спаваш.

Тако ми је драго што ти се свиђа твој топер! Какав једноставан, јефтин поправак неудобног душека, ха?

Ешли 26. јула 2014:

Овај топ је невероватан !! Осећа се као потпуно нови душек! Меморијска пена се савршено обликује за ваше тело, али није превише мекана. Заљубљена сам у ово! Дефинитивно вреди новца! Хвала на предлозима!

Схауна Л Бовлинг (аутор) са Централне Флориде 25. јула 2014:

Асхоеи, надам се да се твој ум синоћ добро наспавао, а не руке! Молим вас, вратите се и обавестите ме како овај топпер ради за вас. Волим своје. То је најбољих 99 долара које сам потрошио!

Асхоеи 24. јула 2014:

Управо сам купио овај надмадрац од Биг Лотс-а! Узбуђена због читања толико добрих критика. Мој тренутни душек је толико тежак да ми руке заспу кад сам на боку. Користићу га вечерас и наставићу са прегледом. Хвала на предлозима! То је много олакшало избор!

Схауна Л Бовлинг (аутор) из Централне Флориде 16. јула 2014:

Древ, ово је најбољи надмадрац који сам такође пробао. У прошлости сам користио гајбе са јајима и заиста ми нису ништа учинили. Волим ову. У праву си - то је одлична вредност. Драго ми је што добро ради за вас.

Древ 16. јула 2014:

Имао сам овај надмадрац од пене око месец дана и био је врло добар. Поседовао сам најмање 4 надмадраца пре него што су се кретали од 1 до 4 инча. Овај мадрац од 3 инча је у праву са одговарајућом густином пене за моје потребе. Осећам се као да лебдим са овом пенушаром и без тачака притиска. Доњи део леђа се осећа одлично ујутро. Свеукупна изванредна вредност и добитак на Биг Лот-у. Хвала што сте покренули овај блог.

Схауна Л Бовлинг (аутор) са Централне Флориде 22. јуна 2014:

Тханк Јустафриенд. Више се не знојим. Нити врући бљескови. Претпостављам да сам прошао читав циклус менопаузе. Хвала Богу!

Само пријатељ 22. јуна 2014:

За ноћно знојење пробајте корен мака. Ако имате целу храну или земаљску храну у близини или било коју другу продавницу здраве хране, они је тамо имају. Узмите чисти прах корена макасе, само користите кашичицу или умешајте у сок. Ноћно знојење је нестало. Веома јефтин

Схауна Л Бовлинг (аутор) са Централне Флориде 31. маја 2014:

Јое, ово ми је пошло за руком. Топпер краљица износи 99,99 долара на Биг Лотс-у. То вреди цене. Нигде другде нисам видео јефтиније. Пробај.

Јое из северног Мајамија, ФЛ 30. маја 2014:

Леђа ме убијају у последње време на душеку. Топпер може бити користан у одржавању сна током ноћи.

Схауна Л Бовлинг (аутор) са Централне Флориде 19. маја 2014:

Јеан, драго ми је што то ради за тебе. Открио сам да је олакшање тренутно. Имао сам проблема са спавањем и током ноћи. Још увек не спавам пуних 8 сати без буђења, али могу отприлике 4, што је боље него раније!

Јеан Миллер Адер 18. маја 2014:

Видим да је прошло 5 недеља откако сам ставио гел топпер и скинуо други топер. Више ми није потребна степенишна столица да бих ушао на кревет, само стојим на вршцима прстију. Велика вест је да сам последњих недељу дана преспавао ноћ, рекао бих у просеку 5-6 сати. И раније сам се будио у просеку свака 2 сата. Срећан сам, срећан, срећан. Хвала вам на вашој рецензији која ме је послала да ово пронађем. Бтв, други топер, онај погрешни, смотан је и покривен у подруму. Комшија то није желео. Они са вама са новим креветима или мајсторима: дајте им неколико недеља да се навикну. Некима је удобност тренутна, а некима је потребно неколико недеља. I felt the comfort instantly, but the sleep extension took a few weeks. Oh, the cat is still thrilled, too. She has lots of places to choose from to snooze and still get rubbed and petted by me, so she gives this a thumbs up, too. :-)

Shauna L Bowling (author) from Central Florida on April 08, 2014:

Jean, I'm thrilled for you and your cat! I love mine, too. You are so welcome. I'm glad I was able to help. I know I always check consumer reviews before I buy something and I prefer not to read the reviews from the manufacturer's site. Real reviews from real (non-paid) people are what counts in my book.

Jean Miller Ader on April 08, 2014:

I finally got the 4-inch Serta foam off my bed and put the gel topper on. Oh, what a difference! Свиђа ми се! My cat loves it! We sort of fight for our spots since there is so much more room than the couch we'd been sleeping on. Thank you SO MUCH for your review. I'd have never tried this gel topper if I hadn't read it and the comments. My body thanks you. I would have never guessed there would be such a difference.

Shauna L Bowling (author) from Central Florida on April 06, 2014:

It doesn't feel bumpy, mugsylover. You can feel the texture, but it's actually rather soothing. You can feel it when you rub your hands over it, but not with your back. I don't know if I'm properly conveying what I'm trying to say or not. The texture is not distracting in the least. I love mine!

mugsylover on April 05, 2014:

I am concerned about the topper feeling "bumpy". Can you tell me about that?

Shauna L Bowling (author) from Central Florida on March 28, 2014:

Don, I'm so happy the topper is working for you. Now if only Serta would happen upon this review and send me a commission for the sales they've received as the result. LOL :-)

Seriously, it's a very good product and lives up to its claims. Thanks for taking the time to tell us your story!

Don Grayson on March 28, 2014:

Last night was my first night sleeping on a Serta-rest topper. Used it on a foldout bed. I was very happy with the difference. At 225# I ad no shoulder pain. Like I said, last night was my only basis.

Shauna L Bowling (author) from Central Florida on March 26, 2014:

TheDen, your story is a wonderful testament to the value of this product. There's nothing worse than not getting a restful sleep. Well, expect for waking up in pain that is. I'm so glad this product worked for you.

I can relate to the leg thing; I used to do the same thing. I have to be cool and comfortable when I sleep and this topper provides both.

I'm so happy you can now sleep comfortably. Hooray!

THEDEN on March 25, 2014:

Follow up. I slept on it last night and must say that it was the best choice ever! I let it sit out for about 6 hours, but couldn't wait to try it out. The instructions says that its ok to use it after it opens up, but it does have a synthetic smell. It really did not bother me, and after I got home today, I hardly notice it. I put it in a room with a small space heater to speed up the process, and the next day used my air purifier to try to get as much of the smell out. I slept like a baby! I had a spinal chord injury and could not get comfortable in my bed. I spent $1,000 on a pillow top mattress, but it was too firm. I had a cotton topper on it before, but after 2 washes the seams tore and had to throw it out. With just the mattress, I could not lay on my back, or either side for too long without having pain. I am a side sleeper. After putting the Serta to the test I noticed, that I was comfortable without pain on either side, and actually fell asleep on my back. I also normally have to sleep with one leg out, because I get hot. This pad actually kept me cool! I woke up at 6 in the morning feeling completely refreshed. I normally sleep until 8:30 and have trouble getting up due to the tossing and turning. I highly recommend anyone with pain, tossing, or sleep problems to give this a shot. At $99.00 at Big Lots was worth every penny. Thank you again bravewarrior for the recommendation and review!

Shauna L Bowling (author) from Central Florida on March 25, 2014:

Good for you, theden! Big Lots carries this topper all the time. I haven't seen them raise the price since I bought mine almost a year ago. It has definitely given me better quality sleep and eased my back pain tremendously.

THEDEN on March 24, 2014:

Thank you so much for posting. I saved a bunch by going to Big Lots today to purchase mine! $99.00 plus tax. I almost bought this online for $150.00 plus tax. I know it will help my back:-)

Shauna L Bowling (author) from Central Florida on March 18, 2014:

Peg, it's much cheaper than buying a new mattress. Actually, I did buy a new mattress, but test riding it in a store doesn't let you know how it feels when you spend 8 hours on it. This topper is awesome. I recommend the cool gel as mentioned in this article. If you like a cool bed when you sleep, this one's the answer.

Пег Цоле from Northeast of Dallas, Texas on March 18, 2014:

Thanks for the run down on this memory top mattress. We've debated about getting memory foam or trying something else, soon. Good to hear about your experience.

Shauna L Bowling (author) from Central Florida on February 19, 2014:

Jean, I'm sorry to hear about your physical disabilities. Would your husband not be understanding of your needs? You can return the one you bought online and get a refund. Why wouldn't your husband go to the local store and get what you need?

Big Lots stores are way much smaller than Wal-Mart. If your husband won't help you, do you have a friend who will?

Jean Miller Ader on February 19, 2014:

We have a Big Lots not far from here, but I'm disabled and I don't want my husband to know I've bought another one. It's easier on my body and my nerves to pay a bit more to have it delivered so I can hide it until he's out of the house. I don't know how large the Big Lots stores are, but my back and other body parts are too bad to walk very far. Wal-Mart? Forget it. Grocery store? I pay for those trips for days. I use the shopping carts for walkers. :-) I did take a nap on the bed today - test run for the first time. So far, so good. I had to lie down with the top of my back and scootch my body up pressing my feet against the dresser. I need to wear slick nylon-type jammies, I guess, to make it easier to get in.

Shauna L Bowling (author) from Central Florida on February 18, 2014:

Jean, I sure hope you neighbors take the topper you bought by mistake. Do you not have a Big Lots store near you? They have the one I reviewed here in stock all the time. I've yet to see them raise the price.

At 5'10" you need a step stool to get into bed? My, you just may be the modern day Princess and the Pea! :-)

Jean Miller Ader on February 18, 2014:

Shauna, I know it's a topper that goes on the mattress. Luckily for me, the bed frame arrived first, then the mattress and box spring, then the I put the topper on. Unfortunately, I ordered the wrong topper. The one I have is just foam, not gel. I took the easy way out and ordered the gel one from Amazon today and paid more for it just so I'd have it and have it delivered. Maybe my neighbor will take the old one since I haven't even slept on it yet and they just got new beds. You should see my bed. I had to order a step stool to get onto it. I measured, and it is 34" high to get onto the bed. The bottom of my butt doesn't reach that high, even though I'm 5'10" - or used to be. I even ordered the low profile box spring. I'd need stilts if I'd gotten the regular box spring. Anyway, I now have the softest pillowtop Sealy bed they make (an 8) and should be getting the gel topper Thursday and be happy, happy, happy. ХВАЛА ВАМ!! (Oh, I never did hear from Big Lots.)

Shauna L Bowling (author) from Central Florida on February 12, 2014:

Jean, this is not a mattress. It's a topper that fits on top of your existing mattress. I've seen Big Lots commercials for the Presidents' Day promotion. I've seen the topper that I review in this article for the same price repeatedly: $99 for a 3" queen size topper - and they are in stock. You'll have to go to your nearest Big Lots if you want to purchase the topper in addition to the mattress (from what you're telling me).

I don't want you to be confused between the mattress and the topper. They are two different sleep choices. I chose the topper because I'd already bought a new mattress (not a Serta) and I was attracted to the cooling quality. I made a good decision in buying the topper.

Thank you for sending this link to your friends. Please also send them my response to your comment. I don't want the topper to be confused with a mattress. It's an enhancement (that works great to alleviate back pain) but it is not a replacement for a mattress.

Jean Miller Ader 12. фебруара 2014:

Big Lots has a sale Feb 17th and 18th of Serta Mattresses. They show the topper online, but it says you have to buy it in store instead of on their website. I just wrote to ask if they'll have any toppers. My new bed will be here Monday, and just in case I want the topper to add. I've sent your link to several friends who are considering new mattresses or complaining of back pain and their beds. Thank you so much for your review and comments! I'm thrilled to be getting off the sofa.

Shauna L Bowling (author) from Central Florida on January 16, 2014:

Dr. Taylor, you won't regret it! By all means, go to Big Lots; you'll save a lot of money.

Folake Taylor, MD. 16. јануара 2014:

OK. Was about to purchase a similar one from Overstock.com. Might just drive to Big Lots and get this one. I have back and hip pain as well. Хвала.

Shauna L Bowling (author) from Central Florida on January 07, 2014:

WiccanSage, your bed sounds awesome. Is the gel topper one that stays cool? I love that feature in mine. I can't stand being hot while I sleep. When I bought the topper I was still suffering night sweats so it was a great relief to have something cool against my skin. I agree with you - foam is the way to go.

Thanx for your feedback. I'm sure your comment will help all who suffer from back pain and read this review.

Shauna L Bowling (author) from Central Florida on January 07, 2014:

Ben, I would imagine the entire mattress would be awesome on the back. Especially if it holds up as well as the topper. If you buy one, come back and let me know how it worked for you.

Shauna L Bowling (author) from Central Florida on January 07, 2014:

Rebecca, my mattress was doing me more harm than good and it's not even 2 years old. I'd wake up so achy every morning. A hot shower helped but only temporarily. The topper has done the trick and saved me a lot of money in the long run.

Shauna L Bowling (author) from Central Florida on January 07, 2014:

Nell, I don't know if Serta is available in the UK. I would imagine it is. If you can find the item reviewed in this post, you won't be sorry. It really has made a difference with me. No more pain!

Мацкензие Саге Вригхт 7. јануара 2014 .:

I got a memory foam bed with gel topper-- it was like 'where have you been all my life?" I love it. The gel foam works pretty well, and the bed is so comfortable. I think the trick is the density & the thickness-- you have to get pretty high density and I was told to get one at least 12 inches thick (mine is 15 inches), but it is awesome. I was getting so sick of spring mattresses giving out... I've had mine now for about 8 months and love it. It wasn't a serta but I highly recommend the foam.

Ben Zoltak from Lake Mills, Jefferson County, Wisconsin USA on January 06, 2014:

Very interesting, I just don't see the topper doing the trick for me. I would like the whole mattress, which I see on one of your ads, they are a little less costly than I thought!

Great review!

Бен

Ребецца Меалеи from Northeastern Georgia, USA on January 06, 2014:

This is a terrific and valuable product review. So many people have back problems it seems. The answer could surely lie in their mattress. Хвала!

Нелл Росе from England on January 06, 2014:

That's great! thanks for pointing me in the right direction, and yes my pain is similar to yours! right hip and lower back! I will definitely get one of these, I just looked at your amazon one, but its as you said in america, so i will have to look for the equivalent over here, but brilliant! гласао и делио! нелл

Shauna L Bowling (author) from Central Florida on December 27, 2013:

You did it right. Crates go up. Did yours come with a zipper enclosure to put over the pad? I'm so glad you like it. I love mine and it hasn't lost its shape at all. Maybe Serta will hire us as official spokespeople. :-)

Laurie on December 27, 2013:

I purchased it yesterday afternoon and slept on it last night. LOVE IT!!! I put the crates up. Is that the proper way to have it, or should they be down?

Shauna L Bowling (author) from Central Florida on December 26, 2013:

Laurie, I got my queen size topper at Big Lots for $99 also. Свиђа ми се. I no longer awaken with back pain, nor do I have pain thru the day. It really was a good investment. I highly recommend it and no one has this topper for a lower price than Big Lots, from what I've seen.

Please come back and let me know how you feel after sleeping on the 3" Serta topper.

Laurie on December 26, 2013:

Thank you for your review. Big Lots in my city has this topper for $99 (Queen). I'm going purchase mine this afternoon. My mattress, although only 1 1/2 years old, hurts various pressure points. I'm hoping this topper will do the trick without me having to purchase another mattress.

Shauna L Bowling (author) from Central Florida on October 31, 2013:

Leah, put the egg crate side up. You'll love this topper. It's the best purchase I've ever made. I haven't had back pain since I bought it. It maintains its shape beautifully. I've been sleeping on it for 6 months now and it is the same as when I first put it on the bed - no body dents or misshaping. The best part is, it's cool. There's nothing worse than being hot while trying to sleep!

If yours came with a case, be sure to use it. It's really pretty easy to get the topper inside. I was able to do it myself.

I'm glad you found this review useful. Enjoy your new topper!

Leah on October 30, 2013:

First off, thank you for posting your review! I just purchased one today and was excited to see such a positive review! This might be a silly question but when putting the topper into its shell should I have the flat side up or the egg crate like grooves? Or wont it matter either way? Any input would be vey helpful :) thanks!

Shauna L Bowling (author) from Central Florida on October 23, 2013:

Jewels you are very wrong in your statement. I have no problem rolling around on this mattress topper. It does not sink at all. You don't know what you're talking about and your insinuation is not appreciated.

Jewels on October 22, 2013:

This bed is the anti-sex bed! Very comfortable but once you are in it you cannot move at it feels like you have been sucked in by quick sand it is literally hard to even roll onto your side or get out of bed makes you feel like you weigh 500 pounds and there is no way you can move in any direction for any hanky Panky so if you are lonely and have back or hip pain this bed is perfect for you


Погледајте видео: Whats inside a Mattress? (Август 2022).